Skip to content

Constructii Case Structura Metalica

Un filtru de apa constructii case structura metalica întreagă, la fel ca sugerează și numele, filtreaza toate apa de la robinet care vine în constructii case structura metalica ta. În timp ce filtrele regulate de apa atașa la robinete simple de apă, oferind filtrare numai pentru robinet unică, un filtru întreg de apă constructii case structura metalica se ataseaza la linia principală de apă care intră constructii case structura metalica ta și oferă apă filtrată la fiecare robinet și de evacuare, inclusiv toalete, mașini de spălat și dușuri. Dacă doriți apă filtrată pentru gradina ta, trebuie să instalați filtrul întreg de apă de lux la un punct înainte ca apa publică este împărțită de restul de instalații sanitare tale. Acest lucru este uneori dificil, deoarece separarea dintre apă pentru gradina si apa de lux, de obicei, se întâmplă aproape de locul unde rețeaua de alimentare cu apă a intra constructii case structura metalica ta, lasand cateva optiuni pentru cazul în care se poate instala filtru întreg de apă constructii case structura metalica.

2316_TN_TN_P1010232

Multi proprietari au un timp de greu a stabili ce tip de ansamblu filtru de apă de lux de care au nevoie. Există un număr de diferite tipuri de pe piață, inclusiv calcul diferențial cinetică de degradare, cărbune activ și osmoză inversă, printre altele. Fiecare tip de filtru are concentrații diferite și punctele slabe și va trebui să determine ce tipuri de contaminanți sunt în apă înainte de a lua o decizie finală cu privire la cel mai bun tip pentru tine. În cazul în care apa este furnizată de orașul sau localitatea în care locuiți, apa va avea, probabil, niveluri mai ridicate de clor, produse chimice, sedimente și duritate. Dacă doriți o defalcare mai detaliată, cele mai multe municipalități vă va oferi o analiză de apă, la cerere. Ei bine, apa are de multe ori un nivel mai ridicat de sedimente, fier și duritate. Dacă aveți propria ei bine, ar trebui să aveți o analiză a apei făcută înainte de a alege Filtrul întreg de apă constructii case structura metalica.

Un alt punct de confuzie pentru cei care cauta un sistem de filtrare a apei este diferența dintre dedurizare a apei și de filtrare a apei. Dedurizare a apei scoate minerale care determina duritatea apei în timp ce filtre de apa, inclusiv filtre toată constructii case structura metalica, scoate o gamă mai largă de produse chimice.

El ajută pentru a afla mai multe despre contaminanții din apă, înainte de a lua o decizie cu privire la tipul de întreg filtru de apa constructii case structura metalica doriți. Sedimentele sunt particulele din apa pe care le puteți vedea. Acestea includ murdărie, praf, rugină și nisip, care trebuie să fie tensionate din apă. Filtre concepute pentru a ucide organismele care trăiesc în apă, cum ar fi filtre UV, nu va elimina sedimente. În cazul în care apa are un nivel ridicat de sedimente, poate doriți să ia în considerare un filtru în două etape, pentru a elimina toate sedimentare și va trebui să schimbe filtrele mai des.

Produse chimice din apa sunt mai bine tratate cu filtrare de carbon. Clorul este cel mai frecvent dezinfectantul folosit în apă municipale, dar filtrare de carbon va elimina, de asemenea, o listă lungă de alți contaminanți chimici.

Fierul este unul dintre cele mai comune minerale din apa. Fierul se găsește în două tipuri în apă: atunci când este dizolvată în apă, practic invizibile, este cunoscut sub numele de fier feros și pot fi îndepărtate cu oxidare sau schimb de ioni. Echilibrul PH și hidrogen sulfurat pot afecta durata de viață a unui filtru de oxidare. Fier feric este rugina, sau fier apă roșu, care este de obicei vizibil în apă. Filtre de sedimente va elimina de fier feric de apă.

Nu sunt caracteristicile și termenii cu care ar trebui să fie familiar înainte cercetarea filtru întreg de apă constructii case structura metalica. Pentru mulți utilizatori, debit este important, deoarece din cantitatea de apă pe care o folosesc pe o bază de zi cu zi. Debitul se măsoară în galoane pe minut (gpm) sau litri pe minut (LPM sau L / mil) și reflectă viteza cu care sistemul de filtrare produce apă filtrată. Unele debite tipice din America de Nord includ 2,5 la 5 gpm pentru capete de duș, 5 gpm pentru toalete și 3 gpm pentru mașini de spălat vase. În timp ce filtrul de apă nu trebuie să producă în mod constant 3 gpm pentru a menține alergare masina de spalat vase, acesta va trebui să facă acest lucru atunci când mașina de spălat vase este pornit. Proprietarii de case trebuie să ia în considerare debitele de vârf, care este debitul maxim posibil atunci când se utilizează toate prizele de apă pentru a determina debitul de care au nevoie pentru a vă bucura de alimentare cu apă filtrată neîntreruptă.

Dimensiunea filtrului de apă este prea important. Filtre mari au intervale mai lungi de service și se pot ocupa debite mai mari. Filtrul de viață este un indicator util al calității filtrul. Un alt considerent pentru filtru întreg de apa constructii case structura metalica este dimensiunea de port, care nu ar trebui să fie mai mică de 1 în cele mai multe cazuri.

Filtru de apa Depot este sursa ta pentru toate nevoile dvs. de filtrare a apei, inclusiv o gamă largă de filtre întregi de apa constructii case structura metalica.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *