Skip to content

In Cautarea Unui Job Perfect Pentru Tine

Dacă sunteţi în căutarea pentru locul de muncă ca un pilot de avion, vă pot ajuta, dar observaţi că vestea constant este umplut cu informaţii [cea mai mare parte negativ] despre situaţia de job pentru industrie ca un întreg. Din păcate, newsmakers obţine doar o parte din povestea chiar ca sectorul transporturilor aeriene este întotdeauna într-o stare de flux. Caut loc de munca pilot sunt disponibile, dar trebuie să extindă orizonturile dincolo de metode convenţionale în care cei mai mulţi piloţi merge despre a găsi locul de muncă. Să aruncăm o privire la unele dintre opţiunile disponibile pentru tine.

locuri-de-munca-15

Independenţa aer recente dispariţia a aruncat sute de piloţi Airbus loc de muncă în Statele Unite. Rapoarte de presă au fost pictura un tablou sumbru al acestui eveniment, care nu a fost neaşteptat de compania aeriană experţi. Totusi, viitorul nu este complet sumbre pentru aceste pilot foarte aceleaşi ca Virgin America este de aşteptat să ia zborul în aproximativ un an. Ei plan de exploatare un parc format din cât mai multe 105 de aeronave Airbus.

Portavioanele moștenite au fost prezintă unele dintre cele mai provocări pentru piloţii potenţial cât mai puţine, dacă există, sunt de angajare. Cele mai multe sunt în proces sau aproape au finalizat procesul de extragere a + da spate + sub formă de salarii și beneficii din rândurile lor pilot curent. În plus, după cum piloţii se pensioneze, pilot de caut loc de munca disponibile sunt umplute la listele lor de lungă durată de furloughed crewmembers. Desigur, operatorii de transport moştenirea + American, Continental, Unite, Delta, nord-vest, şi USAirways + sunt în prezent, nu în valoare de explorarea ca un loc pentru a căuta pilot de caut loc de munca.

Caut loc de munca pilot sunt disponibile prin multe dintre transportatorii regionale. Unele dintre aceşti transportatori includ Chautauqua, Republica, Comair, Big Sky, American Eagle, aer Wisconsin, marile lacuri, şi altele. Plătească pilot este foarte scăzută, dar posibilitatea de a zbura pot fi foarte bune cu operatorii de transport regionale. Aceşti transportatori de obicei zbura Embraer, Canadair sau British Aerospace jet regionale, care transportă încărcături de pasageri variind de la 50 la 100 de locuri.

Carta transportatorii au fost de obicei o sursă destul de bun pentru caut loc de munca pilot. Aceste parte 121 operatori constau dintr-o societate de domnişoare de companii aeriene, inclusiv Airways lume, din America de Nord, Miami Air, Sun Country şi Ryan International. Caut loc de munca pilot din timp în timp sunt postate direct pe site-ul de fiecare companie aeriană. Check-in adesea pentru ştiri recente de angajare.

Apoi, există sortiment de pornire companiile aeriene care au angajat recent sau sunt în proces de angajare. După cum ştiţi, rata de eşec pentru start up este foarte mare, dar pentru multe crewmembers un loc este un loc mai ales unul care vă permite să acumuleze valoroase şi necesare de zbor timp. Două ups recente începe care au luat zborul includ EOS Airlines şi Maxjet Airways. Aşa cum am menţionat anterior, Virgin America Airlines este în proces de a trece prin toate obstacole sale de reglementare şi a companiilor aeriene Primaris va fi extinderea flotei sale în următorii ani în sale de a deveni o companie aeriană depline care arborează rute programate. Alte pornire operatorii de transport în valoare de ceas pentru caut loc de munca pilot de viitor includ: Fly First Class, Baltia, şi Mexus.

Operatorii de transport discount regulă, oferă cea mai bună şansă pentru găsirea piloţii de caut loc de munca. Sud-Vest Airlines şi JetBlue Airways duce pachet, dar Mesa, spiritul, Alaska, orizont, Midwest, şi USA3000 au toate enumerate pilot de caut loc de munca în anul trecut sau sunt de planificare pentru a face acest lucru în lunile următoare. Plata este o problemă, mult mai mici decât portavioanele moștenite, dar puteţi găsi locul de muncă.

Dincolo de a contacta direct companiile, există ajutor web site-uri pline de caut loc de munca pilot sau, cel puţin, interviu gouges şi bătaie de joc. Internetul are o multitudine de site-uri disponibile, aşa că voi începe din partea de sus: aviaţie Consiliul ocuparea forţei de muncă, Climbto350, zbor International, Fliteinfo, Jet mişcări, debarcările, Parc aviaţiei, PPrune, Student Pilot, treizeci de mii de picioare, US aviaţie, şi va Fly pentru alimente.

În cele din urmă, pentru pilot care este dispus să te uiţi dincolo de SUA, oportunităţi poate exista cu operatorii de transport cu sediul în Emiratele Arabe Unite, India, China, Vietnam şi alte destinaţii. În cazul în care este timpul de zbor vrei, mulţi au exact ceea ce aveţi nevoie.

Caut loc de munca pilot sunt disponibile şi cu un săpat puţin şi unele sleuthing puteţi descoperi pentru tine o listă de companii care sunt în valoare de o privire. Aşa cum am menţionat, industria este într-o stare constantă de flux, dar pilot pricepere care poate lucra în avantajul lui sau ei de şedere pe tendinţele industriei.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *