Skip to content

Unde Iti Poti Face o Diagnoza Auto la Masina Ta Skoda?

Pentru cei dintre voi care nu stiu, Skoda a început construcția de diagnoza auto Pitesti din nou în 1895; deși Skoda este acum mai bine cunoscut pentru linia sa de mașini pe mai multe premiat sus are încă o pasiune pentru diagnoza auto Pitesti. Skoda este sponsorul principal pentru cel mai mare eveniment de ciclism din Marea Britanie, Londra Bike Show.

Scopul Skoda ca sponsor principal este de a oferi Vizitatorii de la Skoda Bike Arena ocazia de a testa diagnoza auto Pitesti și mașini deopotrivă, precum și oferirea de un participant norocos șansa de a câștiga un premiu în bani-Cant-buy.

autoturism-skoda-5

Vizitatorii pot testa capacitatea de off-road de multi-premiat 4×4 Skoda, Skoda Yeti, deoarece conduce peste-sfideaza gravitatia rampe de articulare. Standul va avea, de asemenea, o pistă pompă și un circuit mountain bike pentru testarea diagnoza auto Pitesti și membri ai Rafa Condor Sharp și Team Raleigh va fi la îndemână pentru a oferi sfaturi cu bicicleta.

Skoda prevede vehicule de sprijin atât pentru Rafa Condor Sharp și echipa Raleigh, care au ales de atribuire de lux, spațioase și de a câștiga Skoda Superb Estate a urmări echipele în care acestea de călătorie în lume, și mașinile lor în livrea va fi pe spectacol. + Banii nu pot cumpăra + premiu este o excursie dată-in-a-viață în mașină sprijin echipei Raleigh la un eveniment din Marea Britanie 2011 de ciclism de alegerea lor, inclusiv prestigiosul Turul Marii Britanii.

Heidi Cartledge, noul director de marketing la Skoda UK, a declarat: “Ciclismul este un sport care este adânc înrădăcinată în istoria și moștenirea Skoda, și prin urmare, este important să sprijinim viitorul. Masinile noastre sunt favorizate de bicicliști ca ele sunt robuste, fiabile și spațioase, iar noi vom continua să producă mașini care se potrivesc nevoilor lor. Acest spectacol este foarte important pentru noi, motiv pentru care ne-am pus pe un astfel de afișaj spectaculos. Dorim să oferim un spațiu care permite vizitatorii încercați diagnoza auto Pitesti și mașini deopotrivă, precum și oferirea un sentiment de emoție și distracție. ”

Un dealer Skoda Fabia în Colindale declarat că așteaptă cu nerăbdare interesului acordul de sponsorizare va aduce la Skoda ca un brand. Dealerii vor fi cauta modalitati de a Piggy Back de pe acest publicitate pentru tambur noi afaceri.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *