Skip to content

Cele Mai Ieftine Modele de Case

Lucrurile mici pot împiedica sau va ajute atunci când sunteți încercarea de a vinde modele de case ieftine ta. Deși, în unele cazuri, o proprietate poate vorbi de la sine. de exemplu, daca vindeți un conac apoi cineva care cauta o modele de case ieftine cu 3 camere isnt într-adevar va fi influențat de unii pâine proaspat coapta. În cazul în care cumparatorul a cunoscut anterior alte 3 proprietați foarte asemanatoare pe de alta parte, atunci modul în care efectua vizionarea pot face diferenta. Orice experiențe negative (cum ar fi un agent insistent sau dezinteresat) de vizionarea se va lipi în memoria unui vânzator și cu siguranța nu va ajuta atunci când vin la luarea unei decizii.

Este o regula buna de degetul mare sa se presupuna ca, cu excepția cazului 7 dimineata privire la faptul ca cumparatorul dvs. tocmai a venit de la vizualizarea alte proprietați. Aceste alte proprietați vor fi în capul lor, atunci când acestea sunt de vizionare a ta așa a ta are nevoie pentru a ieși pe partea de sus. În cazul în care potențialii cumparatori ajung sa le salut și sa se asigure ca acestea sunt oferite informații utile despre proprietatea de care au nevoie. Acestea vor fi, probabil, dornici de a face o plimbare în jurul proprietații așa-l pastrați scurt. Încercați sa controleze vizualizarea, astfel încât cumparatorii sunt direcționate în camera cea mai impresionanta în primul rând. Telespectatorii Prima impresie va veni din afara cladirii, dar prima camera ei poti vedea va fi la fel de important.

constructie-casa-9

Sublinieze cele mai importante și individuale caracteristici ale proprietații. Nu te obosi subliniind bucatarie și dormitoare în care acest lucru este, de obicei destul de evident. Se concentreze în schimb asupra punctelor pe care le considerați cele propertys cele mai bune caracteristici. Deși nu este recomandata atunci când vând o modele de case ieftine pentru a sublinia punctele negative, nu este, de asemenea, o idee buna de a glorifica prea o bucatarie mica sau alte substanțe asemanatoare. Cumparatori, nu sunt proști și daca aud descrieri de camere, care dont care se potrivesc vor fi mai puțin înclinați sa aiba încredere în tine.

Exista o linie fina între urmare cumparatori în jurul proprietații și apare neinteresat. Ambele sunt enervant de cumparator asa ca incearca sa fi la îndemâna pentru a raspunde la întrebari, dar nu atât de mult încât cumparatorul nu se simte ca și cum acestea pot avea un aspect pentru ei înșiși sau pentru a discuta de proprietate deschis cu un partener sau prieten.

În cele din urma ține discuția prietenos și formale. Nu gramada presiunea asupra. Cumpararea unei proprietați este o decizie mare, astfel încât o vânzare de proprietate poate lua timp. Încarcarea cumparatorul va face doar lasați-le într-un fulger.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *