Skip to content

Cat De “Ieftine” Sunt Proiectele de Case Ieftine?

Te intrebi “cât de mult este în valoare de proiecte de case ieftine?” Am două răspunsuri pentru tine. În primul rând, dacă nu aveți cu adevărat nevoie să se miște, aceasta este în valoare tot ceea ce spune că este. Dacă credeți că, “Eu nu s-ar vinde casa asta pentru mai putin de 300.000 dolari”, atunci aceasta este în valoare de atât de mult pentru tine. Dacă aveți nevoie să-l vândă, deși, ceea ce este în valoare pentru tine este irelevant.

constructie-casa-40

Valoarea de piață este singura valoare relevant odată ce sunt gata să-și vândă. Aceasta este valoarea în conformitate cu toate cumparatori acasă acolo. Ei nu-mi pasă ce-ati petrecut renovarea casei, sau ceea ce ați plătit inițial. Cheltui 50.000 dolari adăugarea unui bazin, iar ei pot plăti doar 20.000 dolari mai mult pentru casa. Imobiliară este în valoare de ceea ce piața spune că este în valoare de.

Cât de mult este proiecte de case ieftine Worth – partea întâi

Pentru a estima valoarea de piață a casei tale, utilizarea “comparabile”. Acesta este modul în care evaluatorii se face. Găsiți cel puțin trei case similare, din apropiere, care au vândut în ultimele șase sau poate douăsprezece luni (acestea sunt comparabile tale). Această informație este în evidențele județene (uneori on-line în prezent), sau cere un agent imobiliar cu acces la serviciului de liste multiple. Obține prețurile de vânzare, condițiile de vânzare, descriere a proprietății, precum și alte informații.

Ia prima comparabile, scrie în jos prețul de vânzare, și să revizuiască articolul descriere de post. Adaugă la prețul de vânzare al comparabile pentru fiecare lucru ea nu are ca subiect casa ta are, și scade pentru fiecare lucru are ca subiect casa ta are. Acest lucru suna confuz, dar aceasta va avea sens o dată ce-l încercați de câteva ori.

De exemplu, în cazul în care casa ta are un al doilea grup sanitar, iar comparabile nu, se adaugă valoarea baie la prețul de vânzare al comparabile. În cazul în care Locuinta comparabil are un drum de acces asfaltat, iar a ta nu, se ia valoarea departe. Va trebui să estimeze ce aceste lucruri sunt în valoare, sau cere ajutor profesional.

Vi se rectificarea diferențe, pentru a vedea ce casa comparabil s-ar fi vândut pentru cazul în care acesta a fost la fel ca a ta. În cazul în care un comparabil vândut pentru 242.000 dolari, cu o baie mai putin de casa ta, și o baie este în valoare de 15.000 dolari, în zona dumneavoastră (întrebați un agent imobiliar pentru a vă ajuta cu aceste cifre), apoi adăugați 15.000 dolari pentru baie nu are. Scădere, spun 5.000 dolari, pentru alee asfaltata aceasta are, că acasă nu are. 242.000 dolari, plus 15.000 dolari, minus 5.000 dolari vă oferă un preț de vânzare comparabil de 252.000 dolari.

Face acest lucru cu fiecare comparabil, apoi media celor trei preturi comparabile. În cazul în care, de exemplu, cele trei comparabilele acum au ajustat prețurile de vânzare ale 252.000 dolari, 262.000 dolari, iar 249.000 dolari, se adaugă cele trei figuri și decalajul de trei. Valoarea indicată de casa ta este 254.300 dolari. Este vorba despre ceea ce ar trebui să vândă pentru.

Cât de mult este proiecte de case ieftine Worth – Partea a doua

Evaluare este o știință inexactă. Dacă puteți găsi doar case vândute peste un an în urmă, ar trebui să estimeze probabil apreciere în zonă, și adaugă că. Dacă unul vândut cu finanțare vânzător, trebuie să se adapteze pentru modul în care aceasta a afectat prețul. Aceste complicatii fac greu să evalueze propria casă, așa că dacă ai nevoie de ajutor?

Există și alte modalități de a afla ce casa ta este în valoare de. Puteți plăti pentru o evaluare profesională. În acest fel veți avea, de asemenea, ceva care să arate cumpărătorilor potențiali care se îndoiesc de valoarea. Asigurați-vă că pentru a spune evaluatorul despre ceva ce s-ar putea dor, ca un acoperiș nou, sau dale special importate.

Ce zici de servicii online care-ți spun ce casa ta este în valoare de? Ei nu au acces suficient la prețurile vândute de case din intreaga tara de a avea un program seama de valoarea de casa ta. În schimb, ei iau, de obicei doar informațiile de bază, adresa de e-mail și numărul de telefon, și să vândă acest “duce” la un agent imobiliar care vă va contacta.

Este mai bine pentru a găsi un agent imobiliar pe cont propriu, și întrebați “Cât de mult este în valoare de proiecte de case ieftine?” Găsi unul care a vandut casele din zona ta, și să întrebe dacă ea poate face o “analiză a pieței”, a valoare casa ta. În mod normal, acest lucru este gratuit, cu agentul speranța de a vă impresiona și de a lua afacerea ta. De multe ori, în cazul în care agentul are experiență și a lucrat în cartierul dumneavoastră, ei vor face o treaba mai buna decat un evaluator, iar prețul este corect.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *