Skip to content

Aspecte Sensibile Despre SEO

Perfecţionarea arta de Search engine optimization (Despre SEO) este un proces complicat cu adevărat. Un Despre SEO are loc de muncă îmbunătăţirea volumului şi calităţii traficului la un site web de la motoarele de căutare prin intermediul rezultatelor căutării organice sau algoritmice.

O mulţime de webmasteri astăzi doresc pentru a obţine Topul motor de căutare de top in motoarele de cautare precum Google sau Yahoo. Pentru a atinge acest scop, unele webmasteri merge la lungimi de mare ca doresc să petreacă incredibila suma de eforturile în a face schimb de link, rafina meta tag-uri şi conţinut de corp lor. Cu toate acestea, încă mai trece cu vederea unele aspecte cruciale. Pentru a rezolva unele dintre aceste aspecte sensibile de Despre SEO, aici sunt câteva sfaturi pentru a pune pe scurt unele lucruri că pieţele de Despre SEO ar trebui să evite faci.

seo-23

Evita cuvinte cheie umplutură

Acest termen se referă la utilizarea repetată a un cuvânt pentru a umfla sau creşterea frecvenţei sale pe o pagină. Motoarele de căutare au acum capacitatea de a analiza o pagină şi rezolvarea dacă frecvenţa este mai sus un nivel “normal” în comparaţie cu restul de cuvinte din document.

Optimizaţi pagina de pornire şi de pagini interioare, precum şi

Un număr de webmasteri risipi o mulţime de timp optimizarea site-ul lor, dar pentru lor homepages numai. Un webmaster, de asemenea, ar trebui să petreacă timp optimizarea paginilor interioare, precum şi, deoarece aceasta creşte probabilitatea de a obţine traficul motorului de căutare. În cel mai deplin optimizate site-uri, o pagină interioară optimizat devine mai multe search engine trafic decât pagina de pornire.

Utilizarea hyperlink-uri HTML şi nu doar Javascript

Unele Despre SEO doar folosi Javascript pentru a construi lor meniuri de navigare. Cu toate acestea, multe motoare de căutare nu “citit” hyperlink-uri scrise în Javascript. Pe motoarele de cautare precum Yahoo şi Google, ceea ce face este doar să indexeze pagina lor de pornire. Pentru a evita acest lucru, trebuie să utilizaţi hyperlink-uri HTML, astfel încât motoarele de căutare pot urmări şi index-le

Evita depunerea identice pagini adesea

Cele mai multe webmasteri şi Despre SEO ştiu că este un nu-nu să depună practic identice pagini. Nu pur şi simplu duplicat o pagină web, da copiile nume de fişiere diferite şi trimiteţi-le pe toate. Această mişcare va fi interpretat pur şi simplu ca o încercare de la motorul de căutare de inundaţii.

Fii atent în selectarea software-ului chiar Content Management (CMS)

Cele mai multe firme sunt de acord că folosind bazate pe web CMS pentru a construi site-uri web face lucrurile mai uşor. Dreapta, este un simplu la spre folos this produse de plastic, cu toate acestea, aceasta nu permite utilizatorilor să creeze diferite titlul şi Meta Tag-uri pentru diferite pagini web şi a limitat de caractere, şi este în mod evident, nu este bun pentru optimizarea site-uri web. În mod ideal, fiecare pagină web trebuie să specifice titlul şi Meta Tag-uri.

Despre SEO metode sunt clasificate de către unii în două categorii largi: tehnici care motoarele de căutare sugerează ca parte din design bun, şi aceste tehnici care motoarele de căutare nu aproba şi încercarea de a minimiza efectul, adesea denumite de spamdexing. Unii analişti Industrie clasifica aceste metode, şi oameni care le folosesc ca alb pălărie Despre SEO sau pălărie neagră Despre SEO.

O pălărie albă tinde să producă rezultate care dura un timp lung, în timp ce pălării negre prevăd că site-urile lor va fi interzis în cele din urmă după ce motoarele de căutare afla ceea ce fac ei. Negru pălărie Despre SEO încearcă să îmbunătăţească Topul în moduri care sunt respinse de către motoarele de căutare, sau implica înşelăciune. O pălărie neagră tehnica foloseste text, care este ascuns, fie ca text colorate similare în fundal, care sunt invizibile sau poziţionat de pe ecran. Motoarele de căutare poate mustrare site-uri au găsit folosind metode de pălărie neagră, fie prin reducerea Topul lor sau epurare listingurile lor complet la bazele lor de date.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *