Skip to content

Viata Este Prea Scurta Pentru a te Aseza la Casa Ta

Ar trebui să fie fericire fericit de zi cu zi. “Pacea de la minte” nu este doar un slogan. Ar trebui să fie o realitate în fiecare din viața noastră de zi cu zi …! Deci, de ce loc suntem, cum ar temperat-rapid,, ființe de teren a durat condusă de cafeina care nu au suficient timp pentru nimic?
Este din cauza cursa! Trebuie să trăim în cea mai mare casă și conduce cea mai mare masina, si avem nevoie de cel mai mare salariu pentru a ne ajunge acolo. Numai că în loc de a merge după banii pe noi înșine, ne-am depinde de o entitate corporativă insensibil, inechitabil să predea hrăni următoarea noastră salariu la noi. De ce nu ne dau aceste companii atât de multă putere asupra vieților noastre? Ei au autoritatea de a stabili dacă sau nu vom ajunge ca masina noua ne-am dorit, și cât de repede vom achita ipoteca noastre toate, deoarece acestea sunt singura noastră sursă de venit.
L-am văzut înainte de toate: un coleg de serviciu este brusc chemat în biroul sefului, iar ușa este închisă. Fără să știe un cuvânt care a fost rostit în lor “întâlnire privată”, suntem imediat conștienți de situația văzând expresia lor descurajat ca acestea sunt escortat afară din clădire către un agent de securitate. Se poate întâmpla oricui! Nu există nici un lucru, cum ar fi siguranța locului de muncă în aceste zile, indiferent de ce poziție vă țineți într-o companie.
În experiența mea cu lumea corporative, am văzut nenumărate “directori de nivel superior” trase la picătură de o pălărie. Nu a fost nici un avertisment, la toate. Care (printre altele) a fost semnalul meu pentru a începe să găsească drum spre drumul de auto-suficiență … drumul mai puțin călătorit. Am fost întotdeauna o persoană care dă 200% efort în orice am face. Gândul de o companie pe care am fost cu de 5 sau 10 ani dintr-o dată a uita despre toate munca grea le-am pus în, și “lasa-ma sa plec”, a fost total inacceptabil pentru mine. Am decis să merg în afaceri pentru mine.
Viața este plină de stres și suficient de îngrijorare fără întrebam dacă veți fi în măsură să facă plata ipotecii luna viitoare. Ia problema în propriile mâini! Să înceapă să acționeze pe această idee de afaceri care le-ați avut de la facultate. Cu dăruire sinceră și perseverență, fiecare dintre noi poate face absolut orice ne-am pus mintea la. Nu contează de unde venim sau cat de mult ne-am. Suntem cu toții într-o poziție de a face situațiile noastre de mai bine. Este nevoie de doar munca … munca grea, de fapt. Dar rasplata este incredibil.
Ați fost vreodată în mașină stând la o lumină roșie, și a luat într-adevăr timp să se concentreze pe împrejurimile? Aș fi dispus să pariez că există dovezi tot în jurul vostru care alții sunt incepand de afaceri de zi cu zi. Economia SUA este alimentat de întreprinderile mici. În conformitate cu US Census Bureau, în 2002 au fost 21788151 întreprinderile din Statele Unite, cu mai puțin de 1 milion dolari in venituri anuale. Asta înseamnă că există aproximativ 1 de afaceri mici pentru fiecare 14 de persoane din SUA. Că este extraordinar! Se vorbește volume despre spiritul antreprenorial puternic aici, în America.
Am auzit cu toții de alte țări de asteptare aceasta Țara de oportunitate. Asta e pentru că este! Profitați de mediul dumneavoastră. Face să funcționeze pentru tine. Pune în lucrarea: Sunt sigur că va fi în curând se bucură de mai mult timp cu familia și prietenii, precum și realizarea de noi oportunități pentru lucrurile pe care iti place sa faci. Ești în valoare de ea!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *