Skip to content

Samsung Galaxy Note: Experiența de Smartphone și De Tableta PC

Anunțat de Samsung 25 septembrie, Galaxy S II a fost vândut în peste 10 milioane de euro. Și 15 octombrie Vânzările de Samsung Galaxy S și Galaxy S II pauza prin 30 milioane de euro. O altă veste bună pentru Samsung, în al treilea trimestru, Samsung a depasit Apple și a devenit numărul unu producător de telefon inteligent din întreaga lume.
În 2011, dezvoltarea Samsung în domeniul de telefon inteligent este foarte rapid. Succes Galaxy S II Samsung face mai multă încredere pe o combinație de Hyun-ecran, ultra-subțire și de înaltă performence și dimensiunea ecranului urca rapid. De 4 inci Galsxy S de la Galaxy S II de 4.3 inch și Samsung I919 ajunge la 4.52 inch și acum ecran nou Galaxy Note este de 5 inci, care ea însăși o încrucișare între telefon inteligent și tablet PC face.
De fapt, Samsung a lansat deja telefon cu ecran mare inteligent Galaxy Tab, 7 inci ecran face pe utilizatori cred că este un tablet PC. Și de modul în care a numit-o, este adevărat. După ce că Samsung a publicat Tablet PC-ul este, de asemenea, numit după “Galaxy Tab”. În utilizarea de zi cu zi, oamenii folosesc set cu cască Bluetooth pentru a efectua un apel telefonic în loc de a ține telefonul în mână.
Samsung Galaxy Note foloseste un 5.3 inch WXGA 1280 * 800 ecran și cu un Multi-stylus special: S-Pen. Dimensiunea de ea face ușor de a lua și de asemenea, oferă utilizatorilor o experiență de tablet PC de pe un telefon inteligent.
De la primul sentiment de Galaxy Note, este la fel ca un mare Galaxy S II. Negru corp ultra-subțire cu buton rotunjite dreptunghi acasă, chiar și locația butonului de voce și butonul de blocare sunt aproape la fel cu ea. În timp ce ecranul de cină mare, vă dau un șoc atunci când deschideți ecranul. Este posibil să simți că nu este un telefon inteligent. 1280 * 800 rezoluție WXGA, aceasta înseamnă că pixel diagonală va ajunge la 1510. În ecran 5.3 inci, există 285 pixeli într-un inch, este, de asemenea, numit ppi. Deși nu este pe ecran cel mai meticulos, se face Galaxy Note superioare la cele mai multe telefon inteligent de pe ecran.
Pictograma Samsung Galaxy Note are margine netedă fără dinți de fierăstrău. Rezoluția face mare poate afișa mai multe informații pe ecran. Se poate nevoie de 25 pictograma app (5 * 5) și 5 pictograma Dock. 30 de icoane într-un ecran este primul vazut pe ecranul telefonului inteligent. Superioritatea de pe marele ecran și rezoluție pot fi găsite mult mai ușor atunci când navigați de web și de intrare de cuvinte.
Se spune că Galaxy Note este un mare Galaxy S II. Este adevărat că unele dintre proiectarea ei sunt aceleași. Logo-ul Samsung pe partea de sus a ecranului și butonul de rotunjit dreptunghi de origine sunt la fel. Și butonul de revenire și butonul de meniu sunt la stânga și la dreapta de pe butonul de acasă cu alb back-lumina. Toate în toate, Samsung Galaxy Nota succes stilul de familie Galaxy și 5.3 inci ecran face 16:10 Bogy ajunge la 82.95mm, dar grosimea este mai mică de 1 cm, 9.65mm. Mare organism îl face ușor de intrare cu două mâini și aduce o mai bună de joc și de experiență de internet pentru utilizatori. Dar este greu să-l ține într-o mână în special pentru utilizatorii de sex feminin.
Răspunsul dacă Galaxy Note poate aduce utilizatorilor o mai bună experiență de joc și de internet este că este nevoie de un procesor dual-core 1,4 GHz Exynos cu două ARM Cortex A9 proces build-in și Mali-400 grafice cip. De la CPU SMDKC210, putem spune că Samsung Galaxy Note folosește încă S5PC210 (Exynos4210) soluție, care este la fel ca Galaxy S II. Samsung Galaxy Notă RAM 1GB, după ce porniți-l și șterge toate aplicațiile, de bază RAM ia-up a sistemului este de 500 MB. ROM are versiunea de 16 GB și 32 GB și cu un maxim de 32 GB Micro SD extinde.
Acum, vă permite să vorbesc despre multi-stylus-ul: S-stilou. Cred că S-Pen este un rezultat al omogenizare a dispozitivelor Android zilele noastre. Fiecare producător vrea să arate diferențele între concurenți, astfel încât Samsung oferă noul lor produs un multi-stylus. S-Pen poate fi scoasă din partea de jos a corpului. Nu are nici o diferenta cu alt stilou capacitate cu excepția unui buton de pe ea. Butonul este ca butonul de pe un multi-mouse-ul, care asistă finisaj capacitate stilou funcționarea diferit. Hai sa vorbim despre cateva exemple de S-pen. Ia-o captură de ecran, în orice moment. Trebuie doar să apăsați și să țineți apăsat butonul de pe S-Pen, și atingeți ecranul, puteți lua un screenshot cu ușurință. În timp ce de operare screenshot butonul Home + de blocare a butonului încă mai funcționează. Doar diferite dintre ele este că imaginea de la S-Pen, puteți adăuga cu ușurință propriile note pe ea. Puteți introduce direct interfata de editare de screenshot luați de la S-Pen. Și adăuga propriile note pe ea cu S-Pen. Acesta oferă 4 tipuri de stilouri: semn stilou, scris perie, creion și vopsea de apă-culoare perie. Puteți alege, de asemenea, culoarea, grosimea și, de asemenea, transparența note. Acesta oferă 16 de tipuri de culoare, le puteți schimba dintr-o lista drop-down. Desigur, puteți termina operațiunea cu degetul, dar este mai bine să folosiți S-Pen, pentru că este mai precisă și are o mai bună experiență cu S-Pen.
Samsung Galaxy Note are o camera de 8 milioane de pixeli cu auto focus, touch focus și o multitudine de opțiuni de aparat de fotografiat. Prin edita comanda rapidă, aveți posibilitatea să glisați în opțiunile de editare, cum ar fi widget pe desktop, astfel încât să puteți rearanja bara de operare în funcție propriul obicei. Puteți ajusta manual expunerea, ISO, balansul de alb și a construit o varietate de moduri scenă pentru a se adapta la nevoile diferite de iluminare, de asemenea. Se spune că opțiunile camerei foto complete Samsung Galaxy Note poate satisface nevoile utilizatorilor normale. Pentru profesioniști, aceasta este, de asemenea, o camera frumos de a folosi. Se poate face o fotografie cu 3264 * 2448 la maxim și să susțină 1080p full HD video. Utilizatorii pot juca, de asemenea, 1080p video cu player-build-in, aveți posibilitatea să glisați bara de a stabili în cazul în care pentru a vedea, fără o imagine frustrat.
Să vină la concluzia, Samsung Galaxy Note sparge linia de dimensiunea ecranului de telefon inteligent, cu o inovație de mare, cum ar fi S-Pen, care pot face utilizatorii uite degete. 5.3 inch ecran oferă informații mare pe ecran și de proiectare dubla bar în SMS și e-mail-ul sunt rare în design telefon inteligent. Cel mai important 1280 * 800 rezoluție, WXGA va aduce o experiență de tablet PC.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *